Zlatograf: Štampa sa zlatotiskom

SZR “Zlatograf” Vam pruža maksimalan kvalitet štampe i dizajna.

SZR “Zlatograf” je relativno mlada firma koja spaja ljude sa dugogodišnjim iskustvom u struci i trudi se da isključivo kvalitetom usluge obezbedi svoje mesto u izuzetno velikoj konkurenciji na tržištu. Koncept firme sastavljen je u skladu sa savremenim uslovima poslovanja i bazira se na zadovoljstvu kupaca.

Kontakt telefon

office@zlatograf.rs
+38110313018
+381603097573

Duštvene mreže

SZR ZLATOGRAF

SZR “Zlatograf” je relativno mlada firma koja spaja ljude sa dugogodišnjim iskustvom u struci i trudi se da isključivo kvalitetom usluge obezbedi svoje mesto u izuzetno velikoj konkurenciji na tržištu.

Koncept firme sastavljen je u skladu sa savremenim uslovima poslovanja i bazira se na zadovoljstvu kupaca. SZR "ZLATOGRAF" nudi usluge grafičke pripreme štampe, štampu manjeg tiraža digitalnom štampom, usluge fotokopiranja, koričenja mekim i tvrdim povezom, izradu raznih ukrasnih fascikli, izradu raznih kutija za plakete, diplome. Takođe radi i specijalnu vrstu štampe - zlatotisak - na raznoj ambalaži, diplomama, vizit kartama i drugom reklamnom materijalu.

SZR Zlatograf svojom delatnošću pokriva velikih broj proizvoda koji su vezani za usluge štampe - pozivnice, vizit karte, plakati, katalozi, brošure, diplome kao i proizvode poput specijalnih kutija za plakete i diplome, ukrasnih fascikli izrađenih na tradicionalni način koji u sebi sadrže najnovije materijale koji prate trenutne trendove u svetu.

Da li kroz elegantno napisan članak, vizuelno zadivljujuće fotografije, ili precizno napravljene grafike, odštampane na papir u tonu Vaših nadanja, mi imamo sve alatke koje treba da prenesu Vašu poruku, sa ponosom i različitošću.
Nadamo se da ćete prepoznati naš trud i želju da svi zajedno postanemo još uspešniji i da ćete sa zadovoljstvom nastaviti saradnju sa nama.

Pozivamo Vas da pregledate naš sajt i detaljnije se upoznate sa asortimanom proizvoda i usluga koje smo u prilici da ponudimo. Flajeri, blokovska roba, ukrasne fascikle, kutije za plakete, kese, reklamne sibice, koverte, vizit karte, memorandumi i mnogi drugi proizvodi sada su Vam na raspolaganju i u veoma kratkom roku poboljšaće imidž Vašeg poslovanja. Danas posedujemo savremene mašine i snažnu potporu u timu ljudi koji je obučen da napravi proizvod vrhunskog kvaliteta. Posto smo razumeli potrebe tržišta i obratili pažnju na komintente, spremni smo da pružimo kvalitet, uslugu, pouzdanost, dobru cenu i brzu isporuku. Prazan list papira: to je gde je svaki projekat počinje. Imate priču, informacije da prenesete, znanje da podelite ili robu da prodate. Iz iskustva znamo da dobra priča počinje dugo pre nego što mastilo ubrlja papir. Zato smo tu da Vam pomognemo da je ispričate na najbolji način.